TVÅ VILSNA SVENNAR I AUSTRALIEN

Efter en natt på flygplatsen var man rätt nöjd över att äntligen få sjunka ner i flygstolen och sluta ögonen för ett tag. För min del blev det lite mer än ett tag, jag sov nästan hela vägen mellan Dubai och Perth, och varje gång jag öppnade ögonen serverades mat rakt framför näsan - så jag var nöjd!
 
När vi väl landade i Australien var både jag och lina lite spända på att se hur hårda den Australienska tullen faktiskt var. Ryktet att de skulle vara stenhårda var kanske en liten överdrift, eller så insåg de rätt snabbt att vi inte var några terrorister utan bara två väldigt vilsna svenskar. Efter vi tagit oss genom tullen och fått våra väskor firade vi det hela med lite insmuglat godis från Sverige innan vi hoppade på bussen till the city. Väl där hittade vi efter lite hjälp på traven äntligen fram till vårt hostel, där vi fick lämna vår monsterpackning för att ge oss ut på "tidsfördriv" innan vi fick tillgång till vårt rum.
 
Så nu ligger vi i en park med en mangoyoughurt och chillar i solen. Omställningen från 15- till 30+ lär dröja ett tag innan man vänjer sig vid, men jag är rätt säker på att jag kommer trivas här! 
 
❤️