MONKEY MIA

Det blev en tidig morgon även idag, redan klockan sex ringde alarmet med siktet inställt på delfinerna på Monkey Mia. När vi väl kom dit fick vi ivrigt stå och vänta ett tag vid strandkanten innan delfinerna kom simmandes in. Eftersom det är vilda delfiner där så var det en strikt "se men inte röra" policy som gällde, så man fick inte klappa dem. Men det gjorde inte så mycket, det var kul att bara få se dom på nära håll. Och rätt som det var när man låg där i vattnet och plaskade kunde det simma förbi en delfin precis framför näsan på en.

Efter ett lyckat besök på Monkey Mia åkte vi tillbaka in mot Denham och påvägen stannade vid "little lagoon" där vi sovit för natten, och sprang ett varv runt "sjön" det kan inte ha varit mycket mer än 5-6km, men i den här hettan var det nog för att göra oss helt slut. Vi körde även lite armhävningar och situps på stranden innan vi kastade oss i plurret. Efter det efterlängtade doppet tog vi oss in till staden och ockuperade en allmän dusch/toalett där vi passade på att diska, tvätta, fylla nytt vatten och tvätta håret. 

Fräshare än någonsin sitter vi nu i bilen påväg mot en stad som heter Carnarvon. Vi får se om vi kör hela sträckan ikväll eller gör kväll på en parkeringsficka efter vägen.